Naisten Muoti Verkkokauppa - Uudet Vaatteet & Kengät
 

Etusivu >  Privacy

Privacy

Me utuntalli.fit lupaan suojella yksityisyyttäsi. Kun ostos ja utuntalli.fi käyttävät, anna utuntalli.fi: lle kumppanilleen suostumuksesi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja useisiin tarkoituksiin, kuten jäljempänä kuvataan.

Datan suojelu
Keräämme kaikenlaisia ​​tietoja tilaustesi mukaisiksi ja pitämällä käyttäjä rekisteröidä verkkosivuillamme. Voimme välittää nimen, osoitteen ja yhteystiedot kolmannelle osapuolelle, jotta tuote toimitetaan sinulle (esimerkiksi kuriiriyrityksellemme tai toimittajallemme). Voimme myös jakaa tietosi franchising-toimiston kanssa. Se myös valtuuttaa näiden tietojen käytön myymään tuotteen suoraan tai välillisesti jälleenmyyjälle. Emme kuitenkaan ole laillisia tai oikeudellisia velvoitteita tai oikeudenkäyntejä myydä tai myydä ilman lupaasi, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttisi ja henkilökohtaiset tietosi kolmannelle osapuolelle, ellei näin tapahdu. tiedot.

Hyväksyt antaa meille henkilökohtaiset tiedot, joiden avulla voimme vastata niihin tietoihin, joista me olemme vastuussa tarjotaksemme sinulle haluamasi palvelut. Tähän sisältyvät tavaroiden toimittamisen tila, puhelin- / sähköposti- tilaukset sekä sellaisten tietojen, kuten uusien palveluiden tai markkinointisuunnitelmien, toimittaminen. Hankkeen toimituksen yhteydessä käytämme näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä. Voimme lähettää tietoja myös sivuston hallintaan, maksujen keräämiseen, tämän sivuston seurannan osuuteen, sivustoa ei löydy petoksista tai väärinkäytöksistä, verkkosivustosta tai tuotteisiin liittyvistä tiedoista, jos sinulla on kysyttävää. Voit maksaa vakuuden käyttämällä yhtiön maksuliittymää tämän sivuston kautta.

Pidämme tiedot vain yrityksellämme tai niin kauan kuin vaadimme vaaditun ajan.

Emme voi jakaa henkilökohtaisia ​​tilastoja yksittäisten tilastojen sijaan tai kollektiivisesti markkinointikumppaneidemme, mainostajien tai muiden tutkimustarkoitusten ja kolmannen osapuolen mainonnan kanssa. Toisin sanoen, emme anna tietoja tietyistä tuotteista, mutta voimme kertoa heille, kuinka moni asiakas ostaa tuotteita ja palveluita. Jos ostat myymälämme tai lähettämällä sähköpostia tuotteillemme ja verkkosivuillamme tai ominaisuuspäivitykseillesi tilaamalla jonkun uutiskirjeemme, on aika ajoin erikoisia uusia tulokkaita. Jos osallistut kilpailuun tai enemmän, saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä.

Taidot auttavat sinua suojelemaan verkkosi yksityisyyttä

Älä anna salasanaa kenellekään verkossa. Älä anna laskutustietojasi, vaan myös mainostaa ostoa. Anna salasanan pituus vähintään kuusi merkkiä. Luo salasana numeroiden ja kirjainten yhdistelmälle. Jos rakastat verkkohuiikkeja ja annat salasanan, sinun tulee vaihtaa salasanasi heti. Voit käyttää "Oma tili" ja muuttaa käyttäjän tietoja tehdäksesi tämän. Kun olet päättynyt, älä jätä kohtausta auki, läpi utuntalli.fi. Ainoa tapa päästä ulos sivustosta on sulkea ikkuna.